Euro Soccers
Image default
Aanbiedingen

Het huren van een bestelwagen voor op wintersport

Heeft u plannen om op wintersport te gaan? Gaat u naar Duitsland? Dan is het belangrijk dat u goed voorbereid op reis gaat. Het is van belang om te weten wat u verplicht bij moet hebben en waar de wagen aan moet voldoen.

Het voertuig

Als u op wintersport gaat, moet u bepalen met wat voor voertuig u wilt gaan. Kiest u voor het huren van een bestelwagen of wilt u toch liever een bestelbus huren? Blue Rent a Car geeft u graag advies en beschikt over een groot assortiment aan allerlei voertuigen die u kilometervrij kunt huren, waaronder een personenbusje. Dat is het grote voordeel als u op wintersport gaat, alle voertuigen, dus ook een bestelwagen of bestelbus, zijn kilometervrij te huren voor een vaste lage prijs.

Winterbanden

Als u op wintersport gaat, moet u natuurlijk winterbanden hebben bij het kilometervrij huren van een bestelwagen of personenbusje. Het is dus van belang dat u een verhuurbedrijf vindt die dit aanbiedt. Check altijd de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Rijdt u namelijk niet op de juiste banden, kunt u een boete krijgen van € 60,- tot € 80,-.

Milieusticker

In Duitsland is het in veel steden verplicht om een milieusticker te hebben. Dit is een sticker die u op de vooruit van de wagen plakt. De kleur van de sticker geeft aan hoe vervuilend het voertuig is. Het is dus van belang dat u van tevoren kijkt of u langs een milieuzone rijdt of niet. Vraag het eventueel bij het verhuurbedrijf na.

Sneeuwketting

Buiten de winterbanden en de milieusticker is het verstandig om een sneeuwketting in de auto te hebben liggen. Dit is in sommige gebieden ook verplichten. Buiten dat is het natuurlijk ook een fijn gevoel dat wanneer u vast kom te staan met het personenbusje dat u kilometervrij wilt huren. Zo voorkomt u daarnaast ook nog een boete.

Huur een geschikt voertuig

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een voertuig huren bij Blue Rent a Car? Neem dan contact met hen op, zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.