Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Goede verpakking is belangrijk voor je pakket

Je wilt natuurlijk dat je pakket veilig en correct aankomt. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het product goed is verpakt voordat het wordt verzonden. je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het product in een bubbeltjes plastic te verpakken om de kans op beschadiging te minimaliseren. De verpakking moet sterk zijn. Zo moet de verpakking zo verpakt zijn dat deze zonder beschadiging 1 meter kan vallen. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat het label correct is. Als het verzendlabel niet correct is of niet kan worden gescand, wordt het pakket niet verzonden. Let er bij het aanbrengen van het label op dat u het altijd aan de langste kant van de verpakking plakt en geen plakband gebruikt over het label.

Voorkom extra kosten

Een van de meest voorkomende problemen die fout gaan, zijn onverwachte kosten. Omdat de verpakking te zwaar of te groot is. Daarnaast moet zorgvuldig worden gecontroleerd of het door de juiste afzender is verzonden. DHL europlus is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor zakelijke klanten. Als je hiermee je pakket naar particuliere klanten verzendt, dan moet je extra kosten gaan betalen. Je hebt als webwinkel veel te maken met het versturen van pakketten. Hoewel het gemakkelijk lijkt, zijn er nog steeds veel dingen die fout kunnen gaan. Je moet met veel dingen rekening houden, want als er iets misgaat dan kunnen de kosten groter worden.

Voorkom schade of diefstal

Het is verstandig om ervoor te zorgen dat het pakket goed verpakt is vooral bij het verzenden van belangrijke pakketten. Het pakket is standaard niet verzekerd. Wanneer de verpakking is beschadigd of zoek raakt, is dit meestal je eigen verantwoordelijkheid. Je kunt dan meestal alleen doorgeven dat iets zoek geraakt is of kapot maar meestal verlies je de verzendkosten en pakketwaarde. Daarom is het verstandig om de verpakking te verzekeren. Zorg er altijd voor dat breekbare producten correct worden verpakt bijvoorbeeld in bubblewrap.

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/