Euro Soccers
Image default
Winkelen

Glanzende tegels voor interieurontwerp

U heeft waarschijnlijk een budget voor tegels als u uw keuken of badkamer verbouwt. Straatstenen worden steeds populairder als u overweegt een buitenruimte te creëren. Glanzende tegels bij afium zijn ook populair voor slaapkamers en woonkamers vanwege de koelte onder de voeten. Houten elementen suggereren rustige ruimtes en een gevoel van natuur. Daarom neigen keramische tegelpatronen naar meer natuurlijke en ruwe houtlooks. Deze natuurlijke invloeden maken deel uit van een grotere wellness-design trend. Extra grote keramische tegels dragen ook bij aan het welzijn ontwerp door het onderhoud van het huis te vergemakkelijken. Veel van deze extra grote keramische tegel platen zijn gemaakt om op marmer of andere waardevolle stenen te lijken. De printtechnologie is zo ver gevorderd dat boek-matchende aderen kunnen worden bereikt door een reeks kasten of een reeks douchewanden.

Tegels in mode en stijl

Retro betonnen tegel stijl is ontstaan. Deze onderhoudsarme opties hebben leuke patronen die elke kamer persoonlijkheid geven. Met zo’n belangrijke wellness trend als personalisatie. Terrazzo-stijl dook weer op en deze trend blijft terugkomen en zorgt voor een levendige en opwindende indruk voor zowel binnen- als buitenruimtes. Het terrazzo-effect biedt een verscheidenheid aan retro-geïnspireerde esthetische mogelijkheden, van enorme tot fijne vlekken. Degenen die op zoek zijn naar glamour, zullen waarschijnlijk dol zijn op de hoogglans stijl. In tegenstelling tot de andere trends heeft deze wel onderhoud nodig. Het is ook noodzakelijk om serieus te overwegen om een ​​antislip beschermlaag aan te brengen, vooral in vochtige omgevingen zoals volledige badkamers.

Voordelen van glanzende tegels

De oppervlakken van glanzende tegels glanzen en zijn voorzien van een geëmailleerde bekleding die licht reflecteert. Deze tegels zijn geweldig voor kleine ruimtes, omdat ze elke ruimte opfleuren en uitbreiden. Ze zijn niet te verwarren met glanzende tegels. Glanzende tegels zijn ideaal voor kleine ruimtes omdat hun luxueuze zijdeachtige kwaliteit het licht in de omgeving reflecteert. Ze zijn perfect voor gebruik op badkamermuren of als keukenachterwand omdat ze door hun glanzende uiterlijk schoon te vegen zijn. Badkamerruimte vereist altijd veel grond om op te vullen met badkamer wandtegels en vloertegels. Glanzende tegels in badkamer muren en -vloeren kunnen een charmante en aantrekkelijke look en feel in de badkamer geven. De meest bruikbare ruimte in de keuken zijn de wandtegels en backsplash. Waar het kleverige vuil van het koken zich verzamelt. Glanzende tegels zijn een perfecte keuze voor keukenmuren en achterwanden, omdat ze glanzender zijn en gemakkelijk vlekken en vuil verwijderen. Vraag professioneel advies voor de beste opties.