Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Een reseller voor een wholesale VoIP operator worden

Wilt u graag een VoIP reseller worden, dan is een van de mogelijkheden om reseller te worden voor een wholesale VoIP operator. U kunt de VoIP service als die van uzelf bestempelen en heeft volledige controle over uw klantrelaties, prijsstrategie en contractvoorwaarden. U zou de systeemvoorziening en technische ondersteuning moeten kunnen delegeren aan de VoIP operator als u niet over eigen technische middelen beschikt. De enige prijs die u betaalt voor deze grotere vrijheid, is dat u de verantwoordelijkheid moet nemen voor het factureren van uw klanten.

 

Welke vaardigheden heb ik nodig?

Elk bedrijfsmodel vereist een andere vaardigheden en kennis in VoIP systemen, maar ze vereisen allemaal briljante vaardigheden op het gebied van marketing en verkoop. Als u klanten kunt bereiken na een VoIP reseller worden, en hen kunt overtuigen om bij u te kopen, dan heeft u de grootste hindernis genomen. U zou als een succesvolle VoIP dealer kunnen opereren door een effectief leadgeneratieproces en goede verkopers te hebben.

 

Zelf VoIP oplossingen leveren en ondersteunen

Als u zelf VoIP oplossingen wilt kunnen leveren en ondersteunen, heeft u ook technische vaardigheden nodig naast een VoIP reseller worden. U hoeft geen telefoontechnicus te zijn, maar u moet wel inzicht hebben in datanetwerken en hoe u internetrouters en IP telefoons configureert. Als u al over de nodige vaardigheden beschikt om IT apparatuur te installeren en te onderhouden, dan zult u het heel gemakkelijk vinden om de extra kennis op te doen die nodig is om VoIP-oplossingen op te zetten.

Er zijn tal van groothandelsleveranciers en ze hebben allemaal honger. Wat VoIP leveranciers onderscheidt, zijn hun prijzen, commerciële voorwaarden, kwaliteit van ondersteuning en hun werkmethoden. Een VoIP reseller worden? Dan dient u het een en het ander op papier te hebben gezet. bezoek de website van Telecomprovider Telador