Euro Soccers
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe naamplaat met huisnummer

Voor een nieuw huisnummer met bijpassende naamplaat kun je terecht bij De Naambordenspecialist. Het assortiment huisnummers en naambordjes is veelzijdig, groot en afwisselend. Er zijn platen van steen, kunststof en glas. Borden van aluminium lichten we er even uit.

Dit zilverwitte metaal is zeer geschikt om naamplaten van te maken. De naam aluminium komt van het Latijnse woord alumen en dat staat voor aluin. Het was Humphry Davy die in 1807 aluminium ontdekte. Het gold lange tijd als kostbaar materiaal. Het werd dan ook gebruikt om belangrijke gebouwen mee te versieren. Een voorbeeld is het Washington Monument. De toren heeft een massieve kap van aluminium.

Dankzij een elektrochemisch productieproces kan aluminium sinds 1886 eenvoudig en grootschalig gemaakt worden. De voordelen van een naambord van aluminium zijn: duurzaamheid, weerbestendigheid en een luxe uitstraling. Er zijn kleine plaatjes die bedoeld zijn om bij of op de brievenbus te bevestigen. De grotere platen bieden ruimte aan zowel de naam als het huisnummer.

Diverse materialen

Natuurlijk zijn er nog meer opties dan aluminium. Wat denk je bijvoorbeeld van een houten naambord? Of een naamplaatje van natuursteen? Vrij nieuw in het aanbod van de Naambordensite zijn betonnen naamplaten. De borden worden gemaakt met behulp van een mal. De tekst kan er in zwart, wit en grijs op gedrukt of geprint worden. Dit zijn voorbeelden van lettertypes om uit te kiezen: Arial, Comic Sans, Balloon, English, Times en Verdana. Je kunt je nieuwe naambord van beton combineren met een betonnen huisnummer.

Het Naambordensite-team hoopt dat je een mooie combi gevonden hebt en zal snel met je bestelling aan de slag gaan. Binnen een paar dagen krijg je jouw bord en huisnummer geleverd. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Dat kan telefonisch via 0251-241364 en per mail: info @ denaambordenspecialist .nl. Dit zijn tijden waarop de telefoon wordt opgenomen:

-maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur;

-vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur;

-zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

https://www.denaambordenspecialist.nl