Euro Soccers
Image default
Onderwijs

Drie redenen om een opleiding te volgen bij Fabius Opleidingen

Het volgen van een opleiding als volwassene is een hele stap. Het kost tijd en geld dat je misschien niet hebt. Soms is een opleiding aftrekbaar van de belasting en kun je van je werkgever tijd krijgen om te studeren. Daarnaast heeft het doen van een opleiding als volwassene nog veel meer voordelen die je zelf kunt ontdekken. In dit artikel lees je alvast drie redenen om bij Fabius Opleidingen een opleiding voor een kantoorbaan te gaan volgen. Je kunt immers een leven lang leren.

1. Soms kun je de kosten aftrekken bij de belasting

Een opleiding kan aftrekbaar zijn van de belasting. Als jongere heb je vaak recht op een studiefinanciering om de investering in jezelf te kunnen bekostigen. Als je hier geen recht meer op hebt is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om de kosten van de belasting af te trekken. Hier is echter geen eenduidig antwoord op dat aansluit op elke situatie. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met de belastingdienst.

2. Praktijkkennis die loont

Bij Fabius Opledingen leer je kennis die gericht is op de praktijk van de functie waarvoor je leert. Zo weet je zeker dat je meteen klaar bent om te gaan werken na het afronden van de opleiding. Daarnaast heeft je toekomstige werkgever echt iets aan jou en je kennis. Ook wordt een investering in jezelf vaak erg gewaardeerd door potentiële werkgevers.

3. Overal in Nederland

Veel opleidingen van Fabius zijn op meer dan 50 locaties in heel Nederland te volgen. Je kunt er dus vanuit gaan dat er altijd wel eentje bij jou in de buurt zit. Voor het volledige aanbod van opleidingen en een lijst van alle locaties kun je terecht op de website van Fabius Opleidingen.

Gerelateerde artikelen

Learn Dutch conversation with online classes