Euro Soccers
Image default
Woning en Tuin

De kloostertafel als centrale eettafel

Denk je eraan om je inrichting eens drastisch te veranderen, maar weet je zo snel niet wat je wil gaan doen? Ben je op zoek naar een nieuwe tafel, maar zie je door alle bomen het bos niet meer? Kijk dan eens naar een kloostertafel. Een stoere, robuuste eiken tafel die de look van de eetkamer definitief zal veranderen. 

De kloostertafel wordt ook wel een kasteeltafel genoemd. Niet alleen omdat deze vroeger veel werd gebruikt in kastelen, maar ook omdat je eigen huis als een kasteel aanvoelt met zo’n stoere eetkamertafel. Gezellig ’s avonds aan tafel met het hele gezin, of een toffe pokeravond met vrienden aan je grote potige tafel. De kloostertafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je al een ronde kloostertafel met een diameter van 110cm voor als je weinig ruimte hebt, maar heb je ook ferme kloostertafels met een lengte van wel 3 meter. Daar kun je altijd wel extra visite aan kwijt en heerlijk aan zitten in je comfortabele heren ondergoed van Beeren!

Afhankelijk van het model is het tafelblad 4 of 5cm dik en dus behoorlijk stevig. Het hout is zeer stevig en robuust, voor een kloostertafel laten we het hout altijd minimaal 100 jaar rijpen. Je krijgt dus een kloostertafel met een geschiedenis die nog heel lang mee zal gaan.

Naast je stoere kloostertafel kun je de inrichting ook iets subtieler veranderen, bijvoorbeeld door leuke woonaccessoires toe te voegen of fraaie verlichting aan te brengen in je eetkamer. Kijk goed naar je wensen en de ruimte die je hebt en stel de voor jou ideale woonkamer samen!

Gerelateerde artikelen

Bent u op zoek naar een tuinman in de provincie Limburg?

Praktische Sta op stoelen

Wees lui, neem een schuifpui