Euro Soccers
Image default
Aanbiedingen

Wonen in Limburg

Wonen in Limburg is zo mooi. Het landschap is namelijk zo speciaal. Zo bestaat het landschap uit verschillende vorm. Zo zien we in Noord- en Midden-Limburg veel natuur en plassen. De uitgestrekte vlaktes en plassen zorgen ervoor dat er veel dieren in rond kunnen lopen. Zo zie je namelijk dat er veel grote grazers rondlopen. Bovendien kun je dus heerlijk wandelen door de uitgestrekte bossen. Daarnaast is dit gebied ook niet zo druk bevolkt waardoor op veel plekken de natuur nog ongerept lijkt. Toch zijn ook de steden en kleine plekken in Noord- en Midden-Limburg een bezoek waard.

 

Zuid-Limburg

Als we dan iets verder zakken in de provincie komen we terecht in Zuid-Limburg. Dit is het drukst bevolkte stuk van Limburg. Toch is er nog genoeg natuur over om lekker in te ontspannen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om lekker op de racefiets, motor of scooter te gaan toeren door het Heuvelland. Daarnaast zijn de Brunssumerheide de ideale plek om te gaan wandelen. Op de heide kun je tevens mooie foto’s maken ter herinnering van dat mooie moment. Naast het wandelen op de heide is het ook mogelijk er diverse mountainbikeroutes te volgen. Door het landschap en met name de hoogte verschillen zijn deze uniek. Dit soort routes vind je namelijk nergens anders in Nederland.

  

Een huis of een boerderij kopen in Zuid-Limburg

Mocht je interesse hebben om eens op bezoek te gaan in Limburg, kijk dan uit! Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je er niet meer weg wilt. Mocht dit gebeuren dan kun je altijd kijken naar huis te koop Limburg of Boerderij te koop.

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-limburg/