Euro Soccers
Image default
Bloemen

Vandaag nog je bloemen laten bezorgen in Amsterdam

Wil jij bloemen bestellen en deze laten bezorgen in Amsterdam? URBANBLOOM staat voor je klaar. Deze bloemist zorgt er zelfs voor dat, als je jouw bloemen voor 12.00 uur bestelt, jouw favoriete boeket vandaag nog wordt bezorgd. Het bezorgen van bloemen wordt gedaan in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en andere plekken in de nabije omgeving. Je kiest uit diverse bloemen, maar ook heb je ruime keuze uit vaste planten. Kies je voor een vaste plant in combinatie met een passende pot? Dan wordt jouw plant zelfs voor je verpot door de professionele medewerkers.

Een breed assortiment bloemen en planten

In de fysieke winkel op het Javaplein in Amsterdam ben je van 9.00 uur tot 18.00 uur van maandag tot en met zaterdag altijd welkom. Heb je geen tijd om de winkel binnen te wandelen? Geen probleem, want het ruime assortiment is tevens online beschikbaar. Hier kies je je favoriete bloemen of planten uit, waarna je kiest voor het gemakkelijk laten bezorgen in regio Amsterdam. Heb je speciale verzoeken? Bel het team dan of nog makkelijker: stuur een WhatsAppbericht en jouw wensen worden direct opgepakt en met je besproken. Voor ieder budget is er een goede mogelijkheid. Wil jij maximaal € 25,- uitgeven of misschien toch € 50,-? Ieder boeket wordt gevuld met bloemen totdat jouw budget is bereikt. Hoe groter het budget, hoe meer of bijzonderdere bloemen in het boeket worden verwerkt.

Zelf jouw bloemen schikken

Wil je je bloemen laten bezorgen in Amsterdam maar heb je eigenlijk ook interesse in zelf de mooiste bloemen schikken? Volg dan een workshop bloemschikken bij URBANBLOOM. Je leert hier een heleboel nieuwe dingen in de heerlijke omgeving van een bloemenwinkel. Samen met ervaren bloemstylisten ga je aan de slag en is het helemaal aan jou welke bloemen je gebruikt. Wil je een keer meedoen? Neem dan contact op met URBANBLOOM.

https://urbanbloom.nl/