Euro Soccers
Image default
Management

Shayona institute of business management

SIBM is in 2011 opgericht door Ghanshyam Public Charitable Trust met als enige doel het ontwikkelen van professionele expertise en geschoolde arbeidskrachten in het managementdomein. Het instituut is goedgekeurd door de AICTE en is aangesloten bij de GTU. SIBM biedt momenteel 2-jarige full-time MBA-programma’s met een instroomcapaciteit van 90 studenten.

 

SIBM is voortdurend bezig met haar missie om kwaliteitsonderwijs en verrijkte co-curriculaire zakelijke blootstelling aan haar studenten te bieden. Om dit te bereiken concentreert SIBM zich op de drie belangrijkste vereisten voor de ontwikkeling van een vooraanstaand managementinstituut, d.w.z. een ultramoderne infrastructuur, hoogopgeleide faculteiten en een campus die voortdurend in beweging is met studentenparticipatie. SIBM heeft een uitgestrekte campus met een bebouwde oppervlakte van vijf verdiepingen tellende gebouw dat ruime klaslokalen, bestuurskamer, seminarzaal, en bibliotheek en computerlab met andere moderne voorzieningen omvat.

 

Shayona International Business Management

 

SIBM is opgericht door Ghanshyam Public Charitable Trust in het jaar 2011 met als enige doel het ontwikkelen van professionele expertise en geschoolde arbeidskrachten in het management domein. Het instituut is goedgekeurd door de AICTE en is aangesloten bij de GTU. SIBM biedt momenteel 2-jarige full-time MBA-programma’s met een instroomcapaciteit van 90 studenten.

 

SIBM is voortdurend bezig met haar missie om kwaliteitsonderwijs en verrijkte co-curriculaire zakelijke blootstelling aan haar studenten te bieden. Om dit te bereiken concentreert SIBM zich op de drie belangrijkste vereisten voor de ontwikkeling van een vooraanstaand managementinstituut, d.w.z. een ultramoderne infrastructuur, hoogopgeleide faculteiten en een campus die voortdurend in beweging is met studentenparticipatie. SIBM heeft een uitgestrekte campus met een bebouwd oppervlak van vijf verdiepingen met ruime klaslokalen, directiekamer, seminarzaal, en bibliotheek en computerlab met andere moderne voorzieningen.

 

Om kwaliteitsonderwijs te geven en managementprofessionals te ontwikkelen die klaar zijn voor de industrie, heeft SIBM een team van enthousiaste, toegewijde en geleerde faculteiten met een juiste mix van ervaring in verschillende managementdomeinen. De faculteiten van SIBM geloven in de mantra van kwalitatief onderwijs met innovatieve pedagogie en participatief onderwijs.

 

SIBM heeft 3 oriëntatiedagen georganiseerd waar experts uit verschillende domeinen werden uitgenodigd om hun kennis met studenten te delen en hen voor te bereiden om de kloof tussen theoretische en praktische kennis te overbruggen.

 

Sociale verantwoordelijkheid is een ethisch kader dat suggereert dat een instituut de verplichting heeft om samen te werken met andere individuen en organisaties ten voordele van de maatschappij in het algemeen. Sinds de oprichting vieren wij bij SIBM “Joy of giving week” en andere activiteiten als teken van onze dankbaarheid jegens de samenleving.

 

Sinds de oprichting heeft SIBM deelgenomen aan een overvloed aan Co-curriculaire en Extra-curriculaire activiteiten. We hebben veel evenementen georganiseerd en eraan deelgenomen, waaronder het GTU-jeugdfestival, en we hebben er prijzen mee gewonnen. Een glimp van enkele momenten zijn vastgelegd door de media.

 

Een Master of Business Administration (MBA) programma is over het algemeen gericht op het ontwerpen van de cursus met een mix van onderwijs in combinatie met de industrie leren. De hele cursusstructuur is blijkbaar gevormd met in het achterhoofd de conventionele aspecten van management leren met wat kruiden van innovatie wordt besprenkeld als dat nodig is.

 

De gehele cursusstructuur is verdeeld in verplichte managementaspecten, die het verplichte curriculum vormen voor het eerste jaar dat alle studenten moeten doorlopen, en facultatieve onderwerpen die gebaseerd zijn op de keuze van een van de verschillende aandachtsgebieden van management die door de studenten worden gekozen.

 

Zo is het eerste jaar van het management onderwijs heeft betrekking op de volgende belangrijke gebieden van het management:

 

Het bouwen van een fundament op zakelijke formaten, kanalen en processen, macro-economische scenario’s, communicatie en operations research.

Basis leren van verschillende stuwende gebieden van het management onderwijs

Begeleiding bij de selectie van het juiste gebied voor het tweede jaar, gezien de geschiktheid en vaardigheden van elke student

Inzicht in de werking van grote bedrijven en de strategieën die in hun levensonderhoud

Sensibilisering voor de visie en de missie van de bedrijven en hun relevantie

In het tweede jaar kunnen de studenten een keuze maken uit de volgende specialisatiegebieden van het management:

 

MBA (functionele gebieden)

 

Financieel Management

Marketing

Human Resource Management


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/