Euro Soccers
Image default
Eten en drinken

Lekker genieten in de tuin van een pizzaoven

Lekker genieten in de tuin van een pizzaoven

De Pizzaoven buiten is een manier om echt de klassieke Italiaanse pizza’s te kunnen maken. Doordat je dit op hout bakt krijg je echt die smaak die je gewend bent uit Italië. Er zijn voor de fijnproevers onder ons zelfs verschillende soorten hout waarmee je het op smaak kunt brengen. Bovendien kun je zelf kiezen wat er op de pizza komt en daardoor kun je ook eindeloos variëren. Bij de pizzeria zit je vaak aan een menukaart vast en willen ze niet altijd alles aanpassen naar wens. 

Bovendien is het ook een leuke activiteit om met vrienden of familie te doen. Je kunt met z’n allen aan tafel lekker een pizza gaan kneden, rollen en beleggen. Het duurt namelijk meestal maximaal 5 minuten om de pizza helemaal gaar te krijgen. Er zijn zelfs pizzaovens die dit in 1 minuut al kunnen. Je kunt dus al snel aan tafel met een lekker biertje of wijntje erbij.

Kies voor de beste kwaliteit

In de categorie best getest vindt je producten die al getest zijn door anderen en een positieve beoordeling hebben gekregen. Je kunt dan vaak ook uitgebreide reviews lezen met de ervaringen van mensen. Ook negatieve punten worden hierin besproken, want dat is weer iets waar de fabrikant mee aan de slag kan. Het is niet gek dat niet alles kan met een apparaat, want er is altijd wel ruimte voor verbetering. Bij de pizza oven is het bijvoorbeeld belangrijk om op de stand te letten. De elektrische variant kun je vaak wat beter afstellen als die op hout. Maar dat wil niet zeggen dat hij beter of slechter is. Integendeel want met hout een pizza maken smaakt gewoon vele malen anders. Kortom er zijn veel criteria, wat het uiteindelijk een persoonlijke keuze maakt.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe decoreer je een taart?

Laat foodservice je helpen met de tijd mee te gaan.

Catering Veenendaal