Euro Soccers
Image default
Woningen

Ramen oost vlaanderen

 

Kunststof ramen helpen bij brand
Iedereen verwacht van zijn huis allereerst veiligheid. Daarom moet alles dat een persoon omringt zeker met deze factor overeenkomen. Bij de aankoop van kunststof ramen moet in gedachten worden gehouden dat deze noodzakelijkerwijs moeten voldoen aan veiligheidsnormen en een milieuvriendelijk product moeten zijn om de menselijke gezondheid niet te schaden.

 

Vergelijking van kunststof en houten ramen in geval van brand
In geval van brand Het gevaarlijkste en engste incident dat zich in een huis kan voordoen, is brand.

Houten kozijnen vatten snel genoeg vlam, terwijl het glas breekt, en de resulterende tocht versterkt het verbrandingsproces alleen maar. Maar PVC-ramen spelen daarentegen een zeer positieve rol, in tegenstelling tot alle geruchten dat ze bij verbranding veel giftige stoffen in het milieu afgeven:

In tegenstelling tot hout brandt materiaal zoals PVC niet vanzelf. Dit komt door het feit dat het chloor bevat, dat het verbrandingsproces remt, en het smelten begint pas bij zeer hoge temperaturen (ongeveer 400 ° C).
Bij verhitting krijgt waterstofchloride een nogal scherpe en onaangename geur, die bij brand een noodsignaal kan worden.
Nog een verschil: het koolmonoxide dat vrijkomt bij het stoken van hout is giftig en de chemicaliën die ontstaan ​​bij het verbranden van PVC zijn niet gevaarlijk en veroorzaken geen verstikking.
Bovendien bestaat een dubbele beglazing in de regel uit meerdere beglazingen, waardoor ze het vuur veel langer kunnen vasthouden en zich niet kunnen verspreiden. En om de bescherming te verbeteren, is het het beste om een ​​duurzamere glazen eenheid te installeren.
Zowel in woningen als kantoren, die gevuld zijn met zeer dure apparatuur, kan men niet bezuinigen op brandveiligheid. Iedereen weet dat het beter is om de gevolgen van een brand te voorkomen dan om ze met veel geld, moeite en tijd te elimineren.

Ramen oost vlaanderen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0115-ramen-deuren.html

Gerelateerde artikelen

Dit moet je weten als je een Villeroy en Boch toilet koopt.

Meest gemaakte fouten bij het kopen van een huis

Een nieuwe woning gevonden in Barendrecht?