Euro Soccers
Image default
Horeca

Plan nu uw droombruiloft in Twente

Twente, een van de mooiste steden in Overijssel. Hier wil iedereen toch trouwen. Word jij naar de locatie gebracht met paard en wagen of misschien wel in de nieuwste Ferrari of een groene limousine. Alles kan in Twente. Misschien wil jij wel je bruiloft in een van de mooie recreatieparken van Twente. Laat de kleine gasten op je bruiloft lekker buiten spelen. Zeg het ja-woord middenin de natuur. Alle gasten zullen versteld staan van jouw bruiloft in Twente. Het is sprookjesachtig, en dat in ons eigen kikkerlandje. 

Thema

Jouw bruiloft in Twente krijgt extra sfeer met een thema. Gaan jullie voor boho of zijn jullie een groot fan van de Ibiza style. Alles is mogelijk op de mooiste dag van jullie leven. Natuurlijk willen jullie de bruiloft in Twente ook vast laten leggen. Huur bijvoorbeeld een videograaf in en kijk en luister jullie geloftes terug. Een fotograaf legt de mooiste momenten vast die jullie kunnen ophangen in jullie nieuwe huis. Laat de mooiste trouwfoto’s uitdrukken op linnen of gebruik de foto’s als bedankkaartjes aan alle gasten die jullie bruiloft in Twente kwamen bijwonen. Vraag de fotograaf al tijdens de voorbereidingen een aantal mooie momenten vast te leggen. Bijvoorbeeld het klaarmaken van de bruidsmeisjes of de spannende momenten voordat de bruid wordt weggegeven aan de bruidegom.

Twente beschikt over de mooiste locaties voor jullie bruiloft dus de foto’s zullen gegarandeerd een succes worden. Door de vele locaties in Twente kunnen jullie de bruiloft zo klein of groot maken als jullie zelf willen. Voor alle capaciteiten is een geschikte locatie in een van Overijsel zijn mooiste steden. De ceremonie en afterparty kunnen op dezelfde locatie plaatsvinden of op verschillende locaties die dicht aan elkaar grenzen zodat jullie en jullie gasten niet ver hoeven te reizen tussen de grote dag door.