Euro Soccers
Image default
Hobby en vrije tijd

Ben je opzoek naar goedkope tickets? waarom kun je het beste jou tickets kopen bij een vergelijker?

In de afgelopen twee decennia is de prijs voor het persoonlijk bijwonen van concerten en sporten enorm gestegen. Concerten werden ooit door de opname-industrie beschouwd als “verliesleiders”; de ongekende bedrijven waren blij om kaartjes voor €5-€10 op de markt te brengen, wetende dat concertbezoekers na het concert waarschijnlijk het nieuwste album van de artiest zouden kunnen kopen. Kaartjes voor Major League honkbalwedstrijden konden ooit voor ongeveer de prijs van een filmkaartje worden gekocht.

Wat kosten tickets en waarom zijn ze zo duur geworden?

Kaartjes voor dergelijke evenementen zijn echter niet meer betaalbaar. Muzikale artiesten ontdekten dat scalpers kaarten verkochten voor uitverkochte concerten voor meerdere malen de nominale waarde van de kaarten, en dalende inkomsten uit de muziekverkoop resulteerden in een grote stijging van de kosten van concerttickets. Op dit moment is het niet ongebruikelijk dat tickets voor concerten van grote artiesten voor €100-€200 of meer in de detailhandel worden verkocht. Op dezelfde manier heeft de komst van multimiljoen dollar contracten voor professionele atleten de kosten van de game tickets naar boven gedreven.

Gelukkig heeft het web het mogelijk gemaakt om tickets te krijgen tegen verstandige prijzen, als je eenmaal leert hoe je moet kijken. Grote concerten of wedstrijden kunnen onmiddellijk uitverkocht zijn, maar het is vrij zeldzaam dat al die tickets onmiddellijk hun weg vinden in de handen van mensen die verwachten dat ze het evenement zullen bijwonen. Een paar tickets komen in de handen van scalpers terecht, maar andere komen in de handen van personen die om een of andere reden niet in staat zijn om het evenement bij te wonen. Andere tickets komen in handen van verschillende ticketmaatschappijen.

Hoe kom je dan aan “kortingskaarten”? Hoe kun je tickets kopen voor dagjes uit zonder veel geld te betalen?

Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar:ze niet kunnen gebruiken, kunnen hun tickets te koop aanbieden op Cragislist. Als je bereid bent om een paar uur op het internet door te brengen met het zoeken naar Craigslist advertenties, zul je waarschijnlijk de tickets vinden die je wilt voor een prijs die je bereid bent te betalen. Onnodig te zeggen dat iedereen een advertentie op de website kan plaatsen, zodat je niet per se weet met wie je te maken hebt als je op deze manier koopt. Zijn de tickets legitiem? Heeft de verkoper ze daadwerkelijk? Het kan moeilijk te zeggen zijn.

eBay – De online veiling website heeft ook een bloeiende ticket business, en individuen en bedrijven die zich inzetten voor de kaartverkoop bieden meestal tickets voor uitverkochte en moeilijk te krijgen evenementen. Dezelfde voorbehouden gelden voor het kopen op eBay; verschillende verkopers zijn misschien gewoon niet eerlijk of verkopen misschien nep. Wees er zeker van dat je de eBay-feedback van de verkoper opzoekt om te zien wat andere kopers over hen te zeggen hebben gehad. Hoewel eBay een beetje kopersbescherming heeft, is het niet onfeilbaar.

Waar kun je jou voordeel behalen aan online ticket verkopers? Ook wel ”ticketmakelaars” genoemd!

Online ticketmakelaars – De eenvoudigste methode om tickets te krijgen voor zowat alles, zoals uitverkochte evenementen, is om te kopen van een van de ticketmakelaars op het internet. De meeste van deze makelaars zijn grote bedrijven met grote voorraden. U kunt kiezen uit meerdere shows in verschillende steden. Je hebt een grote verscheidenheid aan evenementen om uit te kiezen – NFL games, MLB games, Vegas shows, Broadway shows en nog veel meer goedkope dagjes weg. Veel van de beroemde makelaars hebben ook veilige bestelsystemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw persoonlijke en financiële informatie niet in gevaar komt. Met doorzettingsvermogen kunt u bijna altijd tickets vinden voor het evenement waar u naartoe wilt gaan en hoeft u nooit veel geld uit te geven.

http://www.youtube.com/watch?v=tWn06-FdYak&t=5s

Waar kun je het beste jou goedkope tickets kopen?

Vergeet niet, tijd is geld, dus terwijl een web-based makelaar een beetje meer vraagt voor hun tickets dan een verkoper op Craigslist of eBay, zul je uren tijd besparen door te kopen van een makelaar. Plus, de toegevoegde bescherming van de wetenschap dat uw aankoop veilig is heeft ook waarde. Er is niets frustrerender dan het uitgeven van honderden dollars voor een paar concertkaarten, alleen om te ontdekken dat de kaarten die je hebt gekocht nutteloze vervalsingen zijn.

Twee geweldige plaatsen om online Broadway-, concert- of sportkaarten te kopen zijn ticketforsale.nl en onlineticketsshop.nl Beide sites bieden een snelle, eenvoudig te gebruiken zoekinterface die het moeiteloos mogelijk maakt om in enkele seconden geweldige theatertickets te vinden. Beide sites zijn ook veilig en beveiligd.

https://ticketforsale.nl/