Euro Soccers
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een schaakspel?

Wanneer u op zoek bent naar een schaakspel, is Schaakkoning uw aangewezen partner. We hebben een breed aanbod aan schaakspellen en accessoires. Ideaal wanneer u binnen zit en u toch even de hersens wilt kraken of gewoon gezellig een spelletje wilt doen. 

Een schaakspel is goed voor uw hersenen

Een schaakspel kan voor meer dan alleen vermaak zorgen. Net als de spieren in het lichaam, moeten ook de hersenen getraind worden om in topvorm te blijven. Schaken is een echte denksport en zo worden de hersenen als het ware in beweging gehouden. Met een schaakspel kun je een aantal dingen leren. Je leert logisch redeneren, kunt beter nadenken en leert om een stap vooruit te denken. 

Schaken is goed voor de hersenen van zowel jong als oud. Een kind kan al vanaf 5 jaar leren schaken. Door een schaakspel te gebruiken kunnen voor kinderen een aantal specifieke voordelen behaald worden. Het bevordert hun concentratievermogen en zelfvertrouwen en leert hen om eerst na te denken en dan pas te doen. Ook is er bewezen dat kinderen die schaken beter presteren op school als het gaat om bepaalde vaardigheden.

Voor ouderen biedt een schaakspel ook nog steeds voordelen. Hun geest blijft namelijk actief door te schaken. Zo kunnen ziektes als dementie worden uitgesteld.

Breed assortiment schaakspellen

Bij Schaakkoning bieden we een breed assortiment aan schaakspellen. Zo hebben we een complete schaakset, een 2-in-1 set en een magnetisch schaakset. Daarnaast bieden we nog vele andere producten aan die gebruikt kunnen worden voor schaken. Denk hierbij aan losse schaakstukken en een heuse schaak- en damtafel. We kunnen aan al uw wensen voldoen en u zo helpen bij het plezier en gemak rondom schaken.  

Contact

Heeft u vragen over een schaakspel of één van onze andere producten? Neem dan contact op met de schaakkoning. U doet dit eenvoudig door het contactformulier op onze website www.Schaakkoning.nl in te vullen. U kunt ook direct een e-mail sturen naar info@schaakkoning.nl. We staan u graag te woord om onze schaakpassie te delen en u van advies en antwoord op al uw vragen te voorzien!