Euro Soccers
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een degelijke cementdekvloer voor het perfecte interieur

Met een cementdekvloer zorgt u ervoor dat u de perfecte basis heeft voor een mooie vloer. Deze vloer kan ook op een van oorsprong houten ondervloer worden gelegd. Hiermee legt u ook de basis voor vloerverwarming, een comfortabele manier om een woning of bedrijfsruimte te verwarmen waar steeds meer mensen voor kiezen. De cementdekvloer kan vervolgens worden afgewerkt met bijvoorbeeld een houten vloer, een laminaatvloer of een pvc-vloer. Die kunt u, als u een beetje handig bent, natuurlijk ook gewoon zelf leggen. Dit soort vloeren gaat jarenlang mee. Hier heeft u dus maar weinig omkijken naar.

Steeds minder vaak tapijt op de vloer

Tot in de jaren 90 van de vorige eeuw was het nog heel gewoon om tapijt op de vloer te hebben. Natuurlijk was ook daarvoor een goede basis nodig, bijvoorbeeld een zandcementvloer. Maar die hoefde niet perfect glad te zijn, want er werd meestal gewerkt met een ondertapijt waardoor kleine oneffenheden werden opgevangen. Vandaag de dag moet een zandcementvloer strak en glad gelegd worden zodat er een ‘harde’ vloer op gelegd kan worden zonder dat deze al binnen enkele maanden schade vertoont omdat de ondergrond niet vlak genoeg is. Dit kunt u het beste aan de professional overlaten.

Kies voor ouderwets vakmanschap voor een scherpe prijs

Wilt u een zandcementvloer of een cementdekvloer laten aanbrengen? Kies dan voor een professioneel bedrijf dat dit perfect voor u kan regelen. Multi Vloeren in Brabant is zo’n bedrijf. Al sinds het begin van deze eeuw werken de oprichters samen om bij iedere klant een goed resultaat te behalen. Zij nemen niet elke opdracht aan, want kwaliteit gaat hier duidelijk boven kwantiteit. U kunt meer lezen over de verschillende diensten van Multi Vloeren Brabant op hun website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen om uw vragen te stellen.