Euro Soccers
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé fietsenwinkel in regio Nijmegen voor iedere fiets

Wat voor fiets u ook zoekt, bij Mari van Rens Tweewielerspecialist vindt u altijd de juiste soort fiets. Hier vindt u namelijk allerlei fietsen, variërend van gewone stadsfietsen tot superdeluxe elektrische fietsen. Ook kunt u hier terecht voor vrijetijdsfietsen, zoals mountainbikes. Ook voor in uw vrije tijd vindt u in deze fietsenwinkel nabij Nijmegen een ruime collectie. Wilt u wat hogere snelheden kunnen behalen op de fiets? Doe dit dan met een speed pedelec. Deze e-bikes hebben extra sterke accu’s. Ook zijn deze fietsen zeer licht van gewicht, zodat u profiteert van zo min mogelijk wrijving. Door deze goede eigenschappen haalt u op de fiets snelheden tot wel 45 kilometer per uur!

 

 

Ontdek de persoonlijke service van een ervaren specialist

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist, dé expert uit Wijchen, in de buurt van Nijmegen, werken een aantal fietsspecialisten met ruime ervaring. Ze adviseren u graag als u op zoek bent naar een nieuwe fiets, die echt aan uw behoeften voldoet. Heeft u bijvoorbeeld mogelijk interesse in een e-bike? Dan adviseert deze specialist u graag bij de eventuele aankoop van zo’n fiets. Bent u vervolgens overtuigd om een e-bike te kopen? Dan helpt men u graag bij de keuze voor het beste type e-bike. Men bekijkt daarbij bijvoorbeeld welke trapondersteuning u nodig heeft. Het is dan van belang te bekijken waarvoor u de fiets gebruikt, en ook uw lichaamsbouw wordt bijvoorbeeld bekeken. Zo gaat u altijd met de juiste fiets naar huis, vanaf deze fietsenwinkel in regio Nijmegen.

Ga langs in deze fietsenwinkel nabij Nijmegen

Bent u benieuwd naar het fietsenaanbod van deze fietsenwinkel in regio Nijmegen? De fietsen die men hier heeft, zijn ook online terug te vinden. Heeft u een mooie fiets gevonden? Bezoek dan deze fietsenwinkel in Wijchen, niet ver van Nijmegen. Zo krijgt u alle informatie, en kunt u bijvoorbeeld een proefrit maken.

https://marivanrens.nl/