Euro Soccers
Image default
Verbouwen

Kies voor BIM-modelleren voor de ontwikkeling van uw bouwproject

Een bouwproject ontwikkelen, daar komt veel bij kijken. Als projectontwikkelaar begint u met de verwerving van bouwgrond. Vervolgens bepaalt u wat voor type pand er wordt gebouwd. Gaat het om een bedrijvenpand, een winkel, een school of om woningen? Daarna gaat de architect aan de slag om een ontwerp te maken dat aan uw wensen voldoet. En dan kunt u, als alle vergunningen rond zijn, gaan bouwen. Maar dat vergt een behoorlijke organisatie. BIM-modelleren kan hierbij een goed hulpmiddel zijn. Er is een bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam dat hiermee inmiddels ruime ervaring heeft opgedaan: Kiewiet Bouwadvies. Wellicht is dit systeem ook geschikt voor uw project.

Wat kunt u verwachten van BIM-modelleren?

Wanneer u gebruik maakt van BIM-modelleren dan profiteert u van veel voordelen. Er kan een fraaie 3D-animatie worden gemaakt van uw pand. Zo kunt u zien hoe het er bij de oplevering uit gaat zien. Daarnaast kan er optimaal worden gecalculeerd zodat u weet wat de kosten van het project zijn. Tijdens de bouw kunnen de kosten worden gemonitord om budgetoverschrijdingen tijdig op te merken. Het systeem kan aangeven wanneer bepaalde materialen nodig zijn zodat u hierover afspraken kunt maken met leveranciers of transporteurs. Kiewiet Bouwadvies maakt als bouwkundig adviseur in Amsterdam al geruime tijd gebruik van dit geavanceerde systeem. Klanten zijn hier zeer over te spreken en schakelen het bouwkundig adviesbureau uit de omgeving Amsterdam keer op keer in.

Gaat u ook voor de moderne manier van bouwen?

Een pand neerzetten is vandaag de dag een aangelegenheid die volop gebruik maakt van nieuwe technieken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gedeeltelijke prefab om de bouw te versnellen. Maar ook het inzetten van BIM-modelleren door het vooraanstaande bouwkundig adviesbureau in Amsterdam is een voorbeeld van innovatie. Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met hen op voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Er wordt dan snel een afspraak met u gemaakt en wie weet gaat dit bedrijf ook voor u aan de slag.