Euro Soccers
Image default
Financieel

Een herinnering voor een openstaande factuur versturen

Als je ondernemer bent, dan krijg je er vroeg of laat wel een keer mee te maken dat een factuur niet op tijd wordt betaald. Het kan een vergissing zijn van de klant, maar ook kwade opzet. Natuurlijk begin je met een herinnering voor de openstaande factuur te versturen. Als daar geen reactie op komt, dan volgt een aanmaning, een tweede aanmaning en daarna de overdracht aan een incassobureau. Veel ondernemers vinden dit heel vervelend om te doen. Je kunt handige software gebruiken die veel van dit soort handelingen omtrent debiteurenbeheer automatisch voor je doet. Je hebt er dan geen omkijken meer naar.

Altijd op tijd je herinneringen de deur uit

Als je de software van Outstanding24 uit Amsterdam gebruikt voor je debiteurenbeheer, dan houd je tijd over om te ondernemen. Zodra een factuur is verzonden, wordt automatisch de uiterste betaaldatum in de gaten gehouden. Wordt deze overschreden met een door jou vooraf ingevoerde termijn? Dan gaat er automatisch een herinnering voor de openstaande factuur naar de klant. Deze kan hierop reageren met een betaling of met een verzoek om uitstel of een betalingsregeling in termijnen. Dit wordt ook voor je in de gaten gehouden. Betaalt de klant alsnog op het afgesproken tijdstip? Komen de termijnen op tijd binnen en is dit het juiste bedrag? Je kunt hiervan duidelijke overzichten genereren met de software om ook zelf overzicht op je debiteurenbeheer te houden.

Een gratis demo van handige debiteurensoftware

Wil je graag een uitgebreide demo van de handige software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 uit Amsterdam? Vul dan het speciale formulier in dat je op de website kunt vinden. Dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak met je gemaakt om de demo te laten zien en hoe er automatisch een herinnering voor een openstaande factuur verstuurd kan worden. Deze bevat alle functies, van het versturen van herinneringen voor openstaande facturen tot het maken van overzichten voor je boekhouding. Besluit je de software af te nemen om jouw debiteurenbeheer te vereenvoudigen? Dan wordt de implementatie uiteraard zorgvuldig begeleid zodat je er direct mee aan de slag kunt.