Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Geen optrekkend vocht meer in uw huis

Het mkb-bedrijf BODIMA uit Breda is gespecialiseerd in allerlei renovatie- en restauratiewerkzaamheden rondom uw huis. Ziet u vochtplekken op uw binnenmuren, laat het behang los van de muur of begint uw verf te schilferen? Dan kan het zo zijn dat u last hebt van optrekkend vocht in uw huis. Kies voor dit bedrijf als u dit vochtprobleem wilt laten oplossen door professionals op het gebied van het waterdicht maken van uw huis. Het personeel van dit bedrijf voert desgewenst ook uw spouwmuurisolatie in Brabant uit. Het isoleren van uw spouwmuren is een investering in uw huis die u op korte termijn terugverdient. Uw huis krijgt hierdoor namelijk een hogere waarde en bovendien bespaart u op uw energiekosten.

Hoe gaat dit bedrijf in zijn werk?

Wanneer u optrekkend vocht in uw huis ontdekt, belt u zo snel mogelijk met BODIMA uit Breda, zodat zij het voor u kunnen oplossen. De medewerkers van dit bedrijf halen eerst de bepleistering weg van de aangetaste zone. Het vocht heeft zo meer ruimte om te verdampen. Vervolgens plaatsen de medewerkers een ondoordringbaar scherm dat ervoor zorgt dat er geen vocht vanuit de bodem uw muren en kelder in trekt. Nu kan het vocht helemaal opdrogen. Bovendien zorgt dit bedrijf ervoor dat uw muren weer zoals nieuw zijn. Naast dat optrekkend vocht structurele schade aan uw muren geeft, is het ook slecht voor uw gezondheid. Wanneer de luchtvochtigheid in huis relatief hoger wordt, geeft dit schimmelvorming en een  lagere warmte-isolatie. Dit kan zorgen voor een grotere kans op infecties aan de luchtwegen.

Eenvoudig geregeld in één dag

Heeft u besloten om spouwmuurisolatie in Brabant te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf? Dan wordt dit binnen één dag uitgevoerd. Met behulp van innovatieve technieken wordt er door middel van het boren van gaten in uw buitenmuur isolatiemateriaal in uw muur gespoten. Deze technieken werken snel en efficiënt en tasten uw gevel niet aan. Bovendien zorgt spouwmuurisolatie in Brabant voor comfortabel wonen. Uw muren voelen minder koud aan door de isolatie en de goede warmteverdeling en de warmte blijft langer in uw huis hangen, waardoor uw huis behaaglijk aanvoelt.

Gerelateerde artikelen

HvR Speeltotaal levert de beste speeltoestellen

Tandartsapparatuur voor de beste praktijken

Letselschade Zoetermeer