Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Een origineel huwelijkscadeau met Jilster

Heeft u nog inspiratie nodig voor een origineel huwelijkscadeau? Dan zit u goed bij Jilster. Dit is een bedrijf waar u een eigen tijdschrift kunt creëren. Dit is ook erg goed geschikt als huwelijkscadeau. Het bruidspaar zal versteld staan van het originele cadeau, zoiets hadden ze zeker niet verwacht!

Maak uw huwelijkscadeau persoonlijk

U maakt uw huwelijkscadeau persoonlijk door foto’s en verhalen van mooie herinneringen in het tijdschrift te zetten. De glossy is gemakkelijk om zelf te maken. U kunt zelf op een eenvoudige manier foto’s en tekst op de pagina’s plaatsen. Een goede tip is om vooral de cover een blikvanger te maken. Dit doet u het beste door daar een mooie foto van het bruidspaar te plaatsen.

Een tijdschrift is een leuk huwelijkscadeau om alleen te geven, maar dit kunt u natuurlijk ook gezamenlijk doen. Denk hierbij aan uw vrienden, collega’s of familie. Zo kan iedereen zijn eigen bijdrage aan de glossy geven, en maakt u het nog persoonlijker. 

Een huwelijkscadeau als dit laat zien dat u er moeite in wil steken om het bruidspaar iets moois te geven. U bent helemaal vrij om het tijdschrift zo te creëren als u zelf wilt. U zou er bijvoorbeeld een quiz in kunnen zetten, een spelletje, een recept of ideeën voor mooie vakantiebestemmingen voor het bruidspaar. U heeft alle ruimte om hier zo creatief mogelijk in te zijn en het dus zo persoonlijk mogelijk te maken voor het bruidspaar.

Er zijn natuurlijk nog meerdere mogelijkheden wanneer u interesse hebt in het maken van een eigen tijdschrift. Het is niet alleen geschikt als huwelijkscadeau, maar u kunt wanneer u zelf gaat trouwen, ook een uitnodiging versturen in de vorm van een tijdschrift. Dit kunt u online doen en is dan ook helemaal gratis. Dit geeft u ook de kans een originele uitnodiging te versturen die uw gasten zeer enthousiast zal maken.

Helemaal zin om aan de slag te gaan met uw eigen tijdschrift?

Als u interesse heeft, kunt u direct aan uw tijdschrift beginnen via onze website. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u gemakkelijk contact opnemen met Jilster en wordt u snel en vakkundig verder geholpen.