Euro Soccers
Image default
Woning en Tuin

De houten vloeren trend

Hoe zit dat nou met die houten vloeren trend? Een aantal van mijn vriendinnen kwamen pas naar mij toe. De een naar de ander doet een reorganisatie in de woonkamer. Alsof het geld aan de boom hangt. Maar goed, wat doe je anders met de promotie van partner nummer twee. Begrijp me niet verkeerd, ik gun het ze wel. Toch vraag ik me af hoe het zit met die constante druk voor iets nieuws en iets mooiers. Toch ben ik niet onschuldig. Steeds meer mensen begonnen aan die vloer, dus ik dacht: ik ga ook een gokje wagen. Die houten vloer ook..

Van zeikwijf naar mijn houten vloeren

Daar begon ik dan. Bax Houthandel werd het bedrijf waar ik uiteindelijk de vloer zette. Ik begon als erge tegenstander van het hele systeem. Toch begon mijn eigen man al vrij snel over die leuke nieuwe vloer van zijn collega. Ik antwoordde direct met: mijn vriendinnen kwamen ook al met de nieuwe vloer. Hierna moesten wij er toch echt aan geloven. Niet zozeer omdat ze van beide kanten dit deden, maar we begonnen het hierdoor stiekem toch leuk te vinden. Toch kan ik je verzekeren dat het verbouwen van je woonkamer best wat energie kost. Alle meubels moesten uiteraard de kamer uit. Bij sommige meubelstukken was dit haast onmogelijk. Nu heb ik een beer van een man die prima iets kan verplaatsen, toch was die mooie eiken kast van tien jaar geleden toch niet het beste plan. Hoe we die weer mooi op z’n plekje terug zouden krijgen, wisten wij niet. Gelukkig een zorg voor later, eerst die vloer. Gelukkig werden er een stel sterke mannen geleverd bij de kast. Altijd fijn. Zo’n vloer bestelling, uiteraard.

Een doel bereikt

We zijn een aantal maanden verder. De vloer ligt. Het grappige was dat alles eigenlijk wel mee viel. Zelfs de zware kast stond zo weer op z’n plek. Eigenlijk moet ik wel lachen om mijzelf. Hoe krijg ik het voor elkaar om zo tegen iets te zijn om vervolgens dit zelf ook aan te schaffen. Het maakt ook niet uit, ik ben het eens met mijn vriendinnen. Het is zeker een toevoeging aan het huis en de sfeer. Misschien ga ik mijzelf nu wel gedragen als mijn vriendinnen bij andere mensen. Tot het moment dat iedereen de houten vloer heeft, of het natuurlijk helemaal uit is.