Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Bescherm jouw iPhone 12 met een van de vele hoesjes

Heb je een iPhone 12 gekocht? Dit mooie toestel wil je graag zo goed mogelijk beschermen zodat het krasvrij blijft en lang meegaat. Dit doe je met behulp van iPhone-hoesjes die op maat gemaakt zijn voor je nieuwe toestel en zorgen voor goede bescherming. Bij iPhone-Cases.nl vind je een ruim assortiment iPhone-hoesjes: van siliconen hoesjes tot portemonneehoesjes en transparante hoesjes. Wat je wensen ook zijn, in deze webshop vind je zeker een passend hoesje voor je nieuwe toestel.

Waarom gebruikmaken van siliconen hoesjes voor een iPhone?

Siliconen iPhone-hoesjes zijn populair omdat ze strak om je telefoon heen zitten en de iPhone hierdoor zijn slanke, elegante vorm behoudt. Siliconen hoesjes beschermen de achterkant van je iPhone goed tegen krassen en barsten. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, bijvoorbeeld in een felle kleur, met een print of een transparante uitvoering. Het is verstandig om deze hoesjes in combinatie met een screenprotector te gebruiken, zodat je hele iPhone beschermd is.

Wat zijn de voordelen van portemonneehoesjes?

Een portemonneehoesje is ideaal om zowel je telefoon te beschermen als om je pasjes altijd bij de hand te hebben. Je hoeft zo niet langer een portemonnee mee te nemen, maar je kunt je bankpas en identiteitskaart kwijt in je telefoonhoesje. Sommige modellen hebben ook een vakje voor contant geld. Je kiest zelf of je een portemonneehoesje met insteekvakken op de achterkant wilt of met een flapje, zodat het scherm ook beschermd is.

Bestel een van de transparante hoesjes

De iPhone 12 is een prachtige mobiele telefoon met een elegant ontwerp waar veel tijd in gestoken is. Wanneer je het ontwerp van de telefoon graag wilt zien maar je toestel ook wilt beschermen, is een transparant hoesje een uitkomst. Een transparant siliconen hoesje zorgt voor basisbescherming maar er zijn ook geavanceerde modellen verkrijgbaar. Een transparant hoesje met extra valbescherming heeft bijvoorbeeld een dikkere rand of rubberen beschermstukjes op de hoeken. De transparante hoesjes zijn ook verkrijgbaar met een beetje kleur of met glitters erin verwerkt.