Euro Soccers
Image default
Architectuur

Serre aanbouwen

Als je een serre wilt laten bouwen heb je een aantal mogelijkheden hiervoor waarvan de populairste vrijstaande en aangebouwde serres zijn. Het verschil is al duidelijk in de benaming bij de een word de serre aan de woning gebouwd en bij de ander staat het vrij van de woning.

Voor welke mogelijkheid je kiest ligt aan smaak en waar je de serre voor wilt gaan gebruiken. Als je de woning wil uitbouwen om bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer te vergroten is serre aanbouwen een goede optie. Je kunt zo de woning groter maken zonder al te grote constructies. Bij serre aanbouwen heb je nog diverse andere voordelen zoals besparen van ruimte.

Het is bij alle woningen mogelijk om serre aanbouwen maar de bestaande constructie moet wel eerst aangepast worden. Wat voor aanpassingen er nodig zijn voor serre aanbouwen word pas duidelijk als de aannemer naar de woning kijkt. Iedere woning is op een andere manier gebouwd en de constructie ervan is daarom anders. De aannemer zal daarom kijken wat er aangepast moet worden en wat de kosten hiervan zijn. Deze kosten worden berekend samen met het serre aanbouwen waarna de aannemer een offerte kan opstellen voor het bouwen ervan.