Euro Soccers
Image default
Huishoudelijk

Lichtgordijnen

Heb jij het voor de feestdagen al gezellig gemaakt in huis? Maar mis jij nog verlichting voor buiten? Dan kunnen lichtgordijnen niet ontbreken dit jaar! Versier de tuin met lichtgordijnen in verschillende kleuren, voor een extra sfeervol effect. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De lichtgordijnen zijn dus de perfecte toevoeging bij jouw in de tuin om het volledig feestelijk te maken. 

Wat zijn lichtgordijnen?

Lichtgordijnen worden vaak gebruikt als kerstverlichting. Het creëert een fijne sfeer in de tuin en past bij bijna elk soort versiering. De lichtgordijnen zijn veilig en worden niet zo heet als andere lampen. Dit komt doordat de lichtgordijnen voorzien zijn van LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat de lampen gemiddeld 30.000/35.000 branduren hebben. Het verbruikt maar liefst 80% minder energie dan gloeilampen en het is ook nog is goed voor je portemonnee.    

Hoe meer verlichting, hoe groter het feest!

Iedereen wilt tijdens de feestdagen gezelligheid in huis. Zo zie je steeds vaker dat niet alleen het huis, maar ook de tuin veel verlicht wordt. Lichtgordijnen zijn ideaal hiervoor. Buiten het feit dat lichtgordijnen niet alleen geld besparen, gaan lichtgordijnen ook langer mee doordat de verlichting voorzien is van LED verlichting. Daarnaast kan je het eventueel nog variëren met andere mooie verlichting!

Kan je lichtgordijnen combineren?

Versier jij dit jaar jouw tuin met witte verlichting? Of wil jij de echte kerstkleur terug laten komen en versier jij daarom alles in het rood? Lichtgordijnen zijn een goede toevoeging voor je tuin! Je kan het namelijk heel gemakkelijk combineren met een ander soort versiering. Doordat een lichtgordijn een simpele verlichting is, past dit bij elk soort versiering. Combineren is dus zeker een optie. Zo zorg jij ervoor dat het niet alleen in jouw huis gezellig is maar ook buiten!