Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Letselschade Zoetermeer

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen met het claimen van letselschade? Voor letselschade Zoetermeer kunt u terecht bij letselschade advocaat Van Dijk. Thomas van Dijk helpt als ervaren letselschade advocaat al jarenlang mensen die het slachtoffer zijn geworden van een ongeval. Van Dijk is gespecialiseerd in medische fouten, verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Ook legt hij zich toe op whiplash slachtoffers.

Van Dijk advocaten

Als u door onoplettendheid van iemand anders lichamelijk schade op heeft gelopen, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Wellicht bent u tijdelijk niet meer in staat om te werken, of is de schade zelfs blijvend. Uw leven kan hierdoor sterk beïnvloed worden. U wilt dan op zijn minst financieel gecompenseerd worden, zodat u zo normaal mogelijk verder kunt. Als letselschade slachtoffer Zoetermeer kunt u rekenen op de deskundigheid van Thomas van Dijk. Hij kan ervoor zorgen dat u een compensatie ontvangt voor zowel de geleden schade, als de kosten die in de toekomst nog gemaakt zullen worden als gevolg van het ongeval.

No-cure-no-pay

Als niet zeker is wie er aansprakelijk is voor het ongeval, of als er niet direct een verband kan worden aangetoond, dan wordt er gewerkt volgens het no-cure-no-pay principe. Dit houdt in dat de advocaat niets betaald krijgt als hij een zaak verliest. Een voordeel hiervan is dat uw letselschade advocaat alle zeilen bij zal zetten om uw zaak te winnen, zodat u de gewenste vergoeding ontvangt. Daarbij kunnen ook mensen die het financieel niet breed hebben op deze manier de hulp inschakelen van een advocaat.

Zaak melden

Wilt u weten wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen? Meld uw zaak dan aan op de website, of neem contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om uw zaak tot een goed einde te brengen, zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/