Euro Soccers
Image default
Woning en Tuin

Gemak met deze makelaar in Veenendaal

Bent u van plan om uw huis te gaan verkopen, zorg dan voor een goede makelaar in Veenendaal. Zonnenberg Makelaardij is een makelaar die weet waar zij mee bezig zijn. Deze makelaardij straalt professionaliteit en zekerheid uit, dat zijn dan ook de dingen waar wij ons op willen focussen. Wanneer u kiest voor Zonnenberg Makelaardij, dan zal uw verkoop van het begin tot eind perfect zijn geregeld. Wij vinden het namelijk belangrijk om continu intensief bij uw verkoop betrokken te zijn. Daarnaast bieden wij nog een aantal extra services aan waar u vast en zeker blij van zult worden!

 

Goede en betrouwbare makelaar Veenendaal

 

Wij willen ons onderscheiden als goede en betrouwbare makelaar in Veenendaal. Daarom staan wij ook bekend als een makelaar die u erg intensief begeleid in het verkopen van uw huis. Wij vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk rust te geven in het verkoopproces, daarom zorgen wij ervoor dat wij zoveel mogelijk doen. Er zijn, naast het verkopen van uw huis, nog een aantal dingen waarvoor u terecht kunt bij Zonnenberg Makelaardij. Zo kunt u ook bij ons terecht als u geïnteresseerd bent in woningruil. Mocht u uw woning nog moeten verkopen, dan kan dit misschien wel interessant voor u zijn. Bent u dus op zoek naar een nieuwe woning en moet u nog uw eigen woning verkopen, neem dan snel een kijkje in het woningaanbod van Zonnenberg Makelaardij.

 

Stille verkoop

 

Stille verkoop is ook een mogelijkheid bij Zonnenberg Makelaardij. Hierbij wordt u woning niet gepromoot op sociale media en Funda. Stille verkoop kan een mogelijkheid zijn als u liever geen aandacht wilt besteden aan de verkoop van uw huis. Uw huis wordt dan wel opgenomen in de portefeuille van de makelaar, zodat de woning wel gematcht kan worden. Op dit moment heeft Zonnenberg Makelaardij tien woningen in de stille verkoop.

 

Kantoor in Veenendaal of Rhenen

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op om hierachter te komen. Daarnaast bent u ook welkom om langs te komen op ons kantoor in Veenendaal of Rhenen. Wij bespreken dan onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden voor de verkoop van uw huis.