Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Fijne psychotherapie in Amsterdam

Ben je op zoek naar een praktijk voor psychotherapie in Amsterdam (klik hier voor de website)? Dan ben je bij Tineke van der Werff aan het juiste adres! Misschien vraag je je nu wel in eerste instantie af wat psychotherapie eigenlijk is. Psychotherapie is een effectieve gespreksmethode waarbij het gesprek tussen u en de therapeut centraal staat. De therapie is bedoeld voor mensen die psychische stoornissen of psychische problemen hebben. Tineke staat erom bekend dat zij erg open is en altijd klaar staat voor haar cliënten. Wij zijn in staat u te helpen bij veel verschillende soorten klachten, denk hierbij aan relatieproblemen, depressies, angstgevoelens, werkproblemen en bij het verwerken van een verlies.

 

Een veilige sfeer tijdens de psychotherapie in Amsterdam

Psychotherapie in Amsterdam bij Tineke volgen is erg ideaal. De praktijk is erg goed te bereiken en zo ingericht dat je je meteen op je gemak voelt. Dat is overigens ook altijd het doel van Tineke als zij een therapie start. Mede om die reden wordt er in het beginstadium extra veel geïnvesteerd in een fijne en veilige sfeer waarbinnen alles besproken kan worden. Psychotherapie volgen zorgt ervoor dat u zich beter in uw vel gaat voelen. We pakken samen het probleem bij de kern aan en zorgen ervoor dat u met een fijner gevoel verder gaat met uw leven.

Zelf op zoek naar oplossingen

De vorm therapie die Tineke voornamelijk gebruikt, is gestalttherapie. Bij deze vorm van therapie staat zelfonderzoek centraal. Het is belangrijk om er zelf achter te komen waar de daadwerkelijke problemen nu echt liggen en hoe ze ontstaan zijn. Op die manier komt u erachter hoe u deze problemen in de toekomst het makkelijkst kunt voorkomen. Daarnaast is het ook belangrijk om zelf op zoek te gaan naar oplossingen. Uiteraard kijkt Tineke met u mee tijdens uw proces om u overal waar nodig te begeleiden. Op die manier creëert u oplossingen die volledig bij u passen en waar u zich het beste bij voelt.

Langskomen in Amsterdam

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over psychotherapie in Amsterdam, gegeven door Tineke van der Werff? Neem dan contact op met Tineke om samen naar uw situatie te kijken. Tineke kan u dan al gelijk een advies geven en u uitnodigen om eens langs te komen in de praktijk in Amsterdam.