Euro Soccers
Image default
Vervoer en transport

Door een aangepaste auto te kopen kunt u weer veilig de weg op

Bij Mobility4All B.V., een full-service bedrijf in Harbrinkhoek, wordt u goed geholpen als u een aangepaste auto wilt kopen. Dit bedrijf luistert naar uw wensen en behoeften en bedenkt veilige oplossingen zodat u met een lichamelijke beperking comfortabel mee kunt reizen. U krijgt hier dus nooit een ‘one size fits all’ product, maar een voertuig die flexibel wordt ingericht. Mobility4All B.V. speelt in op zowel de particuliere als zakelijke markt. Bent u eigenaar of werkzaam in bijvoorbeeld een non-profitorganisatie, zorgboerderij of een taxionderneming? U kunt dan een aangepaste auto kopen, maar bekijk ook zeker de mogelijkheden van een auto leasen. Dit is namelijk een zeer goedkope manier van rolstoelbusgebruik. De financiering is in veel gevallen te combineren met sponsoring, zodat u voor een lage prijs of zelfs gratis een rolstoelbus tot uw beschikking heeft. Leasen is volledig transparant en Mobility4All B.V. doet u een geheel vrijblijvend aanbod voordat u de keuze maakt tussen een auto leasen, huren of kopen.

Een aangepast voertuig voor iedereen

Een aangepaste auto kopen doet u niet voor niks; u wilt dit voor uzelf of voor uw bijrijder zodat er veilig gereden kan worden. U heeft misschien al diverse websites bezocht waar gebruikte voertuigen worden aangeboden, maar het blijft spannend of deze precies zo zijn zoals ze staan beschreven. Een aangepaste auto kopen doet u liever bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf zoals Mobility4All B.V.. Bekijk hier gebruikte of nieuwe rolstoelbussen, of neem contact met het bedrijf op om andere wensen te bespreken. Het hardwerkende personeel maakt het voor iedereen mogelijk om een aangepaste auto te kopen door innovatieve oplossingen en bespreekt dit altijd met u in een persoonlijk gesprek.

Ontdek de mogelijkheden door contact op te nemen

Bekijk de website of bel het bedrijf voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. U ontdekt al snel dat u op de juiste plek bent voor persoonlijk en deskundig advies. Het bedrijf is gevestigd in Harbrinkhoek, nabij Almelo en daar kunt u ook altijd even naar binnen lopen.

https://www.mobility4all.nl/

Gerelateerde artikelen

Een specialist voor professionele koeriersdiensten in Utrecht en daarbuiten

Met de taxibus naar Amsterdam

Met koerier Utrecht worden uw goederen het beste vervoerd