Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

De beste videograaf voor iedere bruiloft

Voor onze bruiloft was bijna alles rond, het enige dat wij nog zochten was een videograaf voor de bruiloft om de mooiste dag van ons leven vast te leggen. Via-via kwamen wij uit bij Artvideo. De eigenaar, Arthur Huizinga, had al eens bij vrienden van ons gefilmd op de bruiloft. Zij waren erg enthousiast over het resultaat en zouden het zeker aanraden aan anderen, zeiden zij. Wij zijn toen contact gaan opnemen met Artvideo om te bespreken welke mogelijkheden er allemaal waren. Snel kwamen wij erachter dat er echt heel erg veel mogelijkheden waren en dat wij alles zo precies op onze eigen manier konden invullen.

 

Veel vertrouwen in deze videograaf voor onze bruiloft

 

Wij vonden het erg belangrijk om een goede videograaf voor onze bruiloft te vinden. Deze dag beleef je namelijk maar een keer in je leven en het zou natuurlijk zonde zijn als je geen zichtbare herinneringen aan deze dag hebt. Ook vonden wij het erg belangrijk om een goede videograaf te vinden. Van kennissen hadden wij namelijk al gehoord dat hun videograaf erg slechte kwaliteit leverde, daardoor hadden zij niet echt mooie herinneringen aan hun trouwdag. Wij zijn onze vrienden gaan vragen of wij hun film van hun bruiloft mochten zien. Wij waren erg verbaasd over de goede kwaliteit, het leek wel alsof wij weer aanwezig waren bij hun trouwdag en alsof wij de dag herbeleefden.

 

Een erg mooi resultaat

 

Snel zijn wij contact gaan opnemen met Arthur Huizinga om erachter te komen welke mogelijkheid het beste bij ons zou passen. Wij wilden graag een herinnering van de hele dag en dit behoorde ook tot de mogelijkheden. Uiteindelijk is Arthur dus de hele dag bij ons gaan filmen om de mooiste beelden te maken van de trouwdag. Achteraf kregen wij te horen dat Arthur erg goed in de smaak viel bij onze gasten. Hij was erg gezellig en zeker niet vervelend door de camera. Toen wij de trouwfilm te zien kregen, beleefden wij weer met een ontzettend fijn gevoel onze dag.

 

Alsof we de dag nóg een keer beleven

 

Een trouwfilm laten maken door Artvideo, vinden wij zeker een aanrader. De kwaliteit van het beeld is erg goed en je kan zien dat er met zorg is gewerkt aan een zo goed mogelijk resultaat van de film. Elke keer als wij de film terugkijken, lijkt het weer net alsof wij op de dag zelf zijn! Ga naar: foto-en-film.nl/

 

Gerelateerde artikelen

Geen optrekkend vocht meer in uw huis

Bescherm jouw iPhone 12 met een van de vele hoesjes

Singlereizen met een unieke groep ondernemen