Euro Soccers
Image default
Woning en Tuin

Wees lui, neem een schuifpui

Een schuifpui is bij uitstek de meest eenvoudige manier om meer licht uw woning binnen te laten én om een ruimtelijker gevoel van wonen te creëren. Als u erover nadenkt is het ook zeer simpel. U hoeft enkel de schuifpui opzij te schuiven en de frisse lucht van de zomer waait uw kamer al naar binnen. U hoeft enkel de schuifpui opzij te schuiven en u kunt uw tuin binnenstappen zonder de problemen van een tuindeur die ruimte nodig heeft om open te zwaaien en vastgezet moet worden. Uw woning ademt meer met een schuifpui. Een schuifpui aanschaffen en laten installeren geeft uw woning ook meer stijl dan een achterdeur ooit zou kunnen geven. Bestel nu een schuifpui bij Schipper Ede.

Met een schuifpui haalt u het buiten naar binnen

Een schuifpui verbindt de binnenruimte van uw woning met de buitenruimte. Dit kan een tuin zijn, maar ook een terras of een klein balkonnetje. U hoeft echter niet bang te zijn dat de buitenruimte meer naar binnendringt dan u wilt. Een schuifpui van Schipper Ede beschikt over een goede warmte en geluidsinstallatie. Als uw buren bijvoorbeeld keihard aan het boren en zagen zijn zult u dat binnen niet horen, zolang de schuifpui en de ramen dicht zijn. In de winter zal de kou dus ook uw woning niet kunnen indringen door de schuifpui. U kunt heerlijk binnen op de bank zitten met een mok thee, koffie of warme chocolademelk terwijl u van een afstandje geniet van de buitenwereld. De overgang van binnenshuis en buitenshuis wordt vloeiender omdat de schuifpui een grote opening creëert, maar kan evengoed worden afgesloten als de situatie ernaar vraagt.

Weet u het nog niet zeker?

Als u ons niet op ons woord gelooft dat een schuifpui de goede keuze is voor uw woning, kunt u het altijd met uw eigen ogen zien. Kom langs bij Schipper Ede en neem een kijkje in de showroom. Hier staan schuifpuien van alle soorten en maten in woningen van alle soorten en maten. Zo kunt u eenvoudig kijken welke schuifpui het beste bij uw woning past, en kunnen onze adviseurs u verder helpen. Kom gerust langs!