Unieke evenementen locaties in Amsterdam? Lees dan verder!

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere en unieke evenementenlocaties

Wij hebben ruimtes voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties tot workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte.

Circulair en duurzame ruimte in omgeving Hoofddorp

Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende unieke ruimtes. Daarnaast ontvangen wij ook graag iedereen die prikkelende evenementen en bijeenkomsten willen met een juiste boodschap.

Evenementen in omgeving Amsterdam

Wij zijn uniek in verschillende opzichten. Onze prachtige omgevingen zijn omgetoverd tot unieke evenementenlocaties met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.eurosoccers.nl/