Euro Soccers
Image default
Architectuur

Kies een ervaren architect voor het maken van het ontwerp voor uw vrijstaande woning

Bent u op zoek naar een architect die voor u het ontwerp voor een vrijstaande woning kan maken die perfect bij uw situatie past? Neem dan eens een kijkje in de portfolio van Jean-Sébert van der Doelen. Deze architect heeft al talrijke in het oog springende panden ontworpen. Sinds 2007 is hij actief als een zelfstandige architect, nadat hij jarenlang werkzaam is geweest bij andere architectenbureaus. Of u nu een vrijstaand woonhuis wilt laten ontwerpen, een school of kantoorpand: deze architect heeft de benodigde ervaring om u van dienst te zijn.

Een ontwerp dat bij uw situatie past

Als u een ontwerp voor uw eigen vrijstaande woning laat maken, kunt u ervoor zorgen dat alle details precies op uw situatie en uw smaak zijn toegespitst. De architect zal tijdens het ontwerpproces uw wensen meenemen. In een woonhuis kan er bijvoorbeeld ruimte gemaakt worden voor de hobby’s van alle leden van uw gezin. Jean-Sébert laat zich in zijn ontwerpen inspireren door de omgeving van het pand en creëert leef- werkruimtes waar het zonlicht de ruimte krijgt. In zijn ontwerpen kiest hij vaak voor strakke lijnen, die de gebouwen een eigentijdse look geven.

Profiteer van goed contact tijdens het hele traject

Bent u benieuwd wat u kunt verwachten als u een ontwerp voor een vrijstaande woning laat maken bij Van der Doelen Architectuur? Bij het ontwikkelen van het ontwerp zal de architect persoonlijk contact met u hebben om een goed beeld te krijgen van uw wensen en behoeftes. Als het definitieve ontwerp van de vrijstaande woning op tafel ligt, kan de bouw van uw huis van start gaan. Ook tijdens dit gedeelte van het traject blijft de architect betrokken. Als u vragen heeft over de voortgang van de bouw, of als iets niet volgens wens verloopt, is hij de contactpersoon bij wie u terechtkunt. Neem contact met hem op!

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Serre aanbouwen