Euro Soccers
Image default
Vervoer en transport

Gaat u een rolcontainer kopen? Dit zijn nuttige accessoires

Bent u voornemens een rolcontainer te kopen? Rotom Nederland in de buurt van Eindhoven verkoopt, produceert en onderhoudt tal van soorten rolcontainers. U kunt deze zowel nieuw als tweedehands gebruiken en altijd tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding aanschaffen. De transporteenheden lenen zich voor het vervoer van grote, zware of kostbare goederen en worden veelal gebruikt in de retail, e-commerce en binnen postbedrijven. Rotom Nederland is uw partner op het gebied van transportoplossingen die aan de vereisten van een duurzame, circulaire economie moeten voldoen.

Benodigdheden voor nieuwe en gebruikte rolcontainers

Net zoals dat u bij het kopen van pallets een ruime keuze heeft bij deze specialist, zijn er ook altijd rolcontainers op voorraad die voldoen aan de vereisten van uw logistieke processen. Stuk voor stuk zijn ze bij de expert in transporteenheden tegen een scherpe prijs verkrijgbaar, of u ze nu nieuw of gebruikt wilt kopen. Net als wanneer u pallets gaat kopen, dient u ook bij het kopen van een rolcontainer rekening te houden met accessoires die u mogelijk nodig heeft.

Van legbord tot documententas

Pallets kopen of een rolcontainer kopen? Rotom Nederland uit regio Eindhoven biedt een breed assortiment accessoires aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een spanband en een transparante of juist ondoorzichtige afdekhoes. In dat laatste geval is het niet zichtbaar wat er vervoerd wordt. Hoezen beschermen verder tegen stof, vuil en water. Ook een documententas kan van pas komen, om pakbonnen en andere documenten zo eenvoudig mee te vervoeren. Met behulp van een legbord benut u de ruimte van een rolcontainer optimaal.

Maatoplossingen die duurzaamheid stimuleren

Bent u voornemens rolcontainers of pallets te kopen? Gaat u bij dé expert op dit gebied dan eens na welke mogelijkheden er nog meer bestaan. Bij Rotom Nederland kunt u transporteenheden ook huren. Daarnaast zijn pooling en packaging recovery, die beide een circulaire economie stimuleren, ook mogelijk. Het bedrijf weet elke ondernemer maatoplossingen te bieden en draagt zo bij aan het optimaliseren van de supply chain.

Gerelateerde artikelen

Met koerier Utrecht worden uw goederen het beste vervoerd

Een specialist voor professionele koeriersdiensten in Utrecht en daarbuiten

Met de taxibus naar Amsterdam