Een koffiemachine op het werk? Lees hier waar u op moet letten

Serveert u ‘slechte’ koffie? Dan is indruk maken ver weg. Simpelweg omdat vieze koffie niet past bij de professionaliteit die u als bedrijf wilt uitstralen, maar ook naar uw medewerkers. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. Daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van! Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan snel verder want wij geven u tips. 

Robusta en Arabica koffiebonen

Heeft u een goed apparaat gevonden? Goed! Dan nu naar stap 2: het vinden van de juiste koffiebonen. Arabica en Robusta zijn de meest populaire bonen in Nederland. Arabica en Robusta verschillen in kleur, maar ook in grootte. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Toch is het grootste verschil toch echt de smaak. U kunt Arabica- en Robusta bonen gerust met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo krijgt u een lekkere kop koffie die helemaal naar eigen wens is gezet. Deac verkoopt biologische bonen voor uw professionele machine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, de keuze is reuze.

Welke koffiesoorten zijn er allemaal?

Koffie wordt steeds populairder, geen wonder dat er steeds meer soorten koffie komen. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit espresso, cappuccino, café lungo, café corretto en latte macchiato. Ze smaken stuk voor stuk verschillend. Wat belangrijk is om in het achterhoofd te houden is dat medewerkers vaak niet dezelfde soort koffie drinken. Waar ze ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een Latte macchiato. Daarom is de aanschaf van een koffiemachine een goede investering. 

De volautomatische koffiemachines zijn op dit moment razend populair. Met een simpele druk op de knop worden de koffiebonen gemalen en begint de extractie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Geen wonder dat het steeds meer belangrijk wordt dat klanten en medewerkers volwaardig koffie krijgen. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij uw medewerkers. Meer informatie? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/