Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Autoschade herstellen bij een autobedrijf in Borculo

Heeft u per ongeluk schade aan uw auto toegebracht? Een ongeluk schuilt vaak letterlijk in een klein hoekje. Doordat u een laag paaltje of muurtje niet goed kon zien, kunt u bijvoorbeeld al snel een deuk in uw auto rijden, en u bent heus de enige niet die dit overkomt. Als u onbedoeld uw eigen auto schade heeft toegebracht, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd; zeker als het niet alleen cosmetische schade betreft, maar als u bijvoorbeeld een spiegel er per ongeluk heeft afgereden. Voor het herstellen van autoschade kunt u een beroep doen op autobedrijf Nijman. Dit autobedrijf in Borculo kan namelijk op vakkundige wijze schade taxeren en herstellen. 

Onderhoud, bandenservice en occasions

Naast dat het autobedrijf in Borculo elke reparatie vakkundig kan uitvoeren, ongeacht het type of merk auto, kunnen ze ook het onderhoud van uw auto verzorgen. U kunt hier uw apk-keuring laten doen, en ze hebben een bandenservice voor het wisselen van uw banden als u met zomer- en winterbanden rijdt. De banden die zijn gewisseld, kunnen er ook meteen worden opgeslagen, zodat het u thuis weer ruimte scheelt. Als u geen reparatie nodig heeft maar een nieuwe occasion, dan kunt bij dit autobedrijf in Borculo ook terecht voor een nette auto die nog jaren mee kan. Het bedrijf heeft ook een scooterpoint waar u terechtkunt voor het onderhoud aan uw scooter. 

Profiteer van de expertise van autobedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor herstelwerkzaamheden, reparaties of een occasion, dan is Autobedrijf Nijman de juiste keuze. Het familiebedrijf wat is opgericht in 1966 door Marinus Nijman levert inmiddels al meer dan 50 jaar vakwerk en service op auto gebied. U hoeft er dus niet aan te twijfelen dat uw auto is in goede handen bij de experts van dit autobedrijf in Borculo.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar één van de snelste transportbedrijven van Nederland? Hier moet u zijn!

Uw professionele logistiek expediteur te Rotterdam

Mobiele afzuiging: ideale oplossing voor werkplaatsen met een flexibele inrichting